۵ شب پاریس + ۳ شب وین

تاریخ تور : ۷ فروردین ۹۴   تا   ۱۵ فروردین ۹۴

خدمات تور : پرواز رفت و برگشت ایران ایر ،پرواز داخلی ،ترانسفر فرودگاهی ، هتل ۴ ستاره با صبحانه، ویزای شنگن ، بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان در طول سفر ، در هر شهرگشت شهری همراه با تور لیدر و راهنمای محلی طبق برنامه تور .

قیمت تور : ۲۸۹۰۰۰۰ تومان + ۱۹۹۰ یورو

قیمت تور :  نوروز ۹۴

 

مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

۲) ۶ قطعه عکس ۵/۴*۵/۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

۳) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می­باشد.

* در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می­باشد.

ب) سپرده­های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل سند مالکیت.

۶) اصل مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

۸) مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

* در صورت نیاز، حضور افراد بالای ۶ سال در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس پرواز ابریشم جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

* کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی در برگۀ ۴A دارند.